VROČICA

sreda, 14. dec. ob 20.00 uri
Špas teater
Velika dvorana KCDD

Zvrst:

glasbena komedija

Režija:

Nina Kleflin

Igrajo:

Špela Grošelj, Irena Yebuah Tiran in Nina Ivanič

Vroča večerna radijska pogovorna oddaja VROČICA na Radiu ŠPAS praznuje 10. obletnico in je na vrhuncu svoje uspešnosti!
Tri energične voditeljice bodo za to posebno priložnost izvedle 'veliki radijski pok' – jubilejno oddajo bodo praznovale ekskluzivno, z glasbenim showom v živo! 'LIVE'. 'ON AIR'.
Če boste mislili, da ste za trenutek prišli na prizorišče serije 'Seks v mestu'… se ne boste veliko zmotili. Vročekrvne dame pač rade govorijo o življenju, ljubezni, seksu, zakonu, odnosih, prijateljstvu, materinstvu, karieri, hrani, alkoholu in da, moških, kakršnokoli vlogo že igrajo v njihovem življenju.
V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, plesali in ob seksi glasbi legendarnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca!
V navihani komediji se boste zabavali ob njihovih ženskih pogovorih, se smejali, uživali ob seksi glasbi legendarnih in aktualnih pop uspešnic, ki občinstvo vedno katapultirajo iz sedežev, prepevali od začetka do konca in zaplesali z nami.
Poslovilna oddaja v obstoječi 'trio' zasedbi, njihova zadnja radijska VROČICA »mora biti najboljša kadarkoli!« In tudi bo. Udarna. Žgečkljiva, superzabavna in do konca sproščena! V uprizoritvi praznične oddaje bodo v 'radijski eter' dame spustile vse, kar je v dolgih letih še obležalo na ženskem srcu. Z zvestimi poslušalci in poslušalkami bodo spregovorile o tistem, o čemer je pač težko govoriti naglas in sploh podnevi. Ali to povedati partnerju. Možu. Mami. Včasih tudi najboljši prijateljici. Oja, v njihovem studiu je vedno zelo vroče!Ampak zdaj ni čas za zardevanje, zdaj je čas za sproščeno glasbeno plesno zabavo!
Želimo, da (bo)ste kot del občinstva v 'studiu v živo' tudi vi!